Úvod Blog Únorové tipy na značkové grily Campingaz

Únorové tipy na značkové grily Campingaz

14. 02. 2022 Rady a tipy

Máte rádi chvíle u otevřeného ohně, dobrodružství pod stanem, grilované speciality nebo tradiční opékání špekáčků? Připravili jsme pro vás TOP 5 produktů pro grilovací sezónu 2022! Kontaktní plynové grily vytvoří dominantu vaší zahrady a otevřené ohniště se stane příjemným elementem pro romantické venkovní posezení během chladnějších dnů. Nechybí ani turistické vařiče pro správné dobrodruhy, rybáře nebo milovníky pikniků.

CAMPINGAZ KONTAKTNÍ PLYNOVÝ GRIL 2 SERIES CLASSIC LX VARIO (DOPRAVA ZDARMA)

CAMPINGAZ KONTAKTNÍ PLYNOVÝ GRIL 2 SERIES CLASSIC LX VARIO (DOPRAVA ZDARMA)

Kontaktní plynový gril 2 Series Classic LX Vario se dvěma plochými hořáky z aluminizované oceli, umožňujícími nezávislého grilování pouze na polovině nebo na celé ploše grilu rozdělené na smaltovaný ocelový rošt a tál. 

Hořáky jsou chráněny krycí stříškou, která slouží i jako rozptylovač tepla pro dosažení rovnoměrné teploty na celé ploše. S grilovací plochou 2100 cm2 a výkonem 7.5  kW obsloužíte najedou až 10 osob.

Pomocí ovládacích knoflíků a teploměru lze pohodlně regulovat teplotu. Teploměr ve víku umožňuje sledovat teplotu uvnitř grilovacího prostoru.

Obsahuje přední plechový kryt s přihrádkou na koření či grilovací přísady a podporu plynové lahve. Piezo zapalování. V prostoru nad grilovací plochou se nachází rošt pro pozvolné grilování a ohřívání. Gril můžete pohodlně přemístit díky dvěma velkým kolečkům a pohodlně uskladnit díky dvěma sklopným stolkům. 

Jako zdroj energie použijte 5 kg nebo 10 kg PB lahev. K připojení plynové lahve použijte vždy prověřenou připojovací sadu Campingaz®.

Cena: 6 799 Kč (k 14. 2. 2022)

 

CAMPINGAZ PLYNOVÝ GRIL SERIES 2 EXS VARIO D (DOPRAVA ZDARMA)

CAMPINGAZ PLYNOVÝ GRIL SERIES 2 EXS VARIO D (DOPRAVA ZDARMA)

Zahradní plynový gril se dvěma plochými hořáky z nerezu umožňuje nezávislé grilování pouze na jedné polovině nebo na celé ploše grilu, která je rozdělená na rošttál.

Součástí jsou dva postranní stolkyjeden postranní hořák pro přípravu omáček.

Díky ovládacím knoflíkůmteploměru lze ve víku pohodlně regulovat teplotu. Samozřejmostí je úložný prostorpřední dvířka grilu.

Cena: 8 499 Kč (k 14. 2. 2022)

 

CAMPINGAZ VAŘIČ TWISTER PLUS PZ + KARTUŠE CV 300

CAMPINGAZ VAŘIČ TWISTER PLUS PZ + KARTUŠE CV 300

Turistický kartušový vařič s praktickým piezo zapalovačem a připojením Easy- clic Plus. Vhodný na cesty, rybaření nebo pod stan. Ideální také na dlouhodobější kempování.

Výkon: 2900 W

Doba varu: 3 min 45 s

Doba provozu na kartuši: CV 300 Plus - 1 h 10 min, CV 470 Plus - 2 h, Kartuše CV 300 plus

Obsahuje: 240 g

Cena: 999 Kč (k 14. 2. 2022)

 

CAMPINGAZ DVOUPLOTÝNKOVÝ VAŘIČ CAMPING COOK CV

CAMPINGAZ DVOUPLOTÝNKOVÝ VAŘIČ CAMPING COOK CV

Dvouhořákový stolní vařič, který je ideálním pomocníkem na cestách, při kempování nebo na piknik. Pracuje na kartuši Campingaz CV470, je snadno přenosný.

Doba provozu: 1 h 40

Příkon: 3600W

Zapalování: manuální

Cena: 1 499 Kč (k 14. 2. 2022)

 

OHNIŠTĚ PRŮMĚR 100 CM RADIUS DESIGN (FEUERSTELLE 531C) ČERNÉ

OHNIŠTĚ PRŮMĚR 100 CM RADIUS DESIGN (FEUERSTELLE 531C) ČERNÉ

Venkovní ohniště z ušlechtilé oceli je stylovým doplňkem každé moderní zahrady. Praskající oheňsálající teplo všude kolem má neopakovatelné kouzlo. Ohniště o průměru 100 cm můžete využít jako příjemnou kulisu při posezení s přáteli nebo jako funkční gril pro přípravu masa nebo grilované zeleniny.

Horní mřížka (průměr 50 cm), na které se dá grilovat není součástí, je nutné doobjednat.

Design: Ralph Kraeuter

Cena: 8 209 Kč (k 14. 2. 2022)

Zpět na blog

Další úlovky z blogu
Prakticky i zábavně ze světa nábytku a zahrady

Seznamte se s nejmodernější technologií Campingaz

Nové plynové grily 3 a 4 series pro dosažení ještě chutnějších výsledků při grilování. Chytré, inovativní a moderní – přesně tato superlativa vystihují novou řadu, která promění všední grilování v exkluzivní zážitek. CAMPINGAZ PLYNOVÝ GRIL SERIES 3 PREMIUM S Insta clean aqua Rychlé a…

Celý článek

Rady a tipy 26. 01. 2022

Jak vyčistit zahradní gril před sezónou. Známe všechny fígle

Sezóna grilování se pomalu blíží. Už se taky těšíte, až vyměníte plotnu v kuchyni za rozpálený rošt? Dříve, než se na to vrhnete, nezapomeňte, že před zahájením grilovacích večerů pořádně vyčistit gril. Jak na to? To se dozvíte v dnešním článku. Vybavení pro čištění zahradního grilu Čištění grilu…

Celý článek

Rady a tipy 10. 02. 2021

Grilujte po celý rok, klidně i v zimě. Jak na to?

Jestli jste ještě nezkusili zimní grilovačku, o hodně přicházíte. Zatímco v létě je pobyt u grilu kvůli horku spíš nutným zlem mezi chystáním surovin a mlaskáním nad plnými talíři, v zimě je to jiné. S přípravou jídla si můžete dát na čas, protože gril vás krásně zahřeje. Ale co grilovat v zimě? A…

Celý článek

Rady a tipy 24. 11. 2020

Pět rad pro správné zazimování zahradního grilu

Sezóna grilování se pomalu chýlí ke konci a se zahradním úklidem nastává čas taky na uschování grilu. Říkáte si, že jej necháte stát na zahradě přes zimu? Na to prosíme rychle zapomeňte a zjistěte, jak správně skladovat plynový gril mimo sezónu. Proč se správným uschováním grilu vůbec zabývat?…

Celý článek

Rady a tipy 04. 11. 2020