Úvod Blog Moderní přenosná ohniště

Moderní přenosná ohniště

03. 04. 2018 Rady a tipy

Vzpomínáte na krásné časy s kytarou u táboráku? V dnešní době už pořádání táboráků není tak časté, a ne každý si chce vyrobit ohniště přímo na zahradě. Takový špekáček nad přímým ohněm ale má pořád své kouzlo. Co teď?

Řešením jsou moderní přenosná ohniště, která jsou praktická a estetická. S přenosným ohništěm odpadají nevzhledné díry obložené kameny uprostřed pečlivě střiženého trávníku. Pokud je ještě neznáte, v dnešním článku vám představíme ohniště značky Feuerstelle.

Feuerstelle – záruka kvality domácího ohniště

Přenosná ohniště jsou šikovným způsobem, jak si užít tradiční grilování na přímém ohni. Ohniště můžete přesouvat dle svých potřeb a nálady, dokonce je možné i opékání přímo na terase.

Ohniště Feuerstelle 531D o průměru 75 centimetrů je vyrobeno z jakostní ušlechtilé oceli v černé barvě povrchu. Grilovat můžete buď klasicky na tyči, nebo si dokoupit grilovací mřížku, která má průměr 45 centimetrů. Ohniště nabízíme i o průměru 100 centimetrů, naleznete jej zde, i k němu si samozřejmě můžete přikoupit rošt, tady je potřeba velikost 50 cm. Opravdovým luxusem je přenosné ohniště Feuerstelle Edelstahl 531E široké 75 cm v nerezovém provedení, nebo také větší o šířce 100 cm. Vyberte si velikost, která bude stačit vašim potřebám.

Užitečné doplňky k ohništi

V přenosných ohništích se zatápí dřevem nebo dřevěným uhlím. Abyste měli dřevo kde skladovat, pořiďte si praktický Vozík na dřevo Radius Design, který poslouží zároveň jako odkládací stolek, který se při grilování vždycky hodí, anebo jako lavička k sezení. Prohlédněte si také luxusní sadu grilovacího nářadí, se kterým se z vás stane opravdový šéfkuchař.

Těšíte se na letní večerní posezení s dobrým jídlem a pitím? Přenosné ohniště vám bude skvělým parťákem, který zaujme a zároveň výborně funguje. Zbavte se ošklivé kopy kamenů a popela a nahraďte je stylovým kouskem, který jen tak neomrzí.

Zpět na blog

Další úlovky z blogu
Prakticky i zábavně ze světa nábytku a zahrady

Únorové tipy na značkové grily Campingaz

Máte rádi chvíle u otevřeného ohně, dobrodružství pod stanem, grilované speciality nebo tradiční opékání špekáčků? Připravili jsme pro vás TOP 5 produktů pro grilovací sezónu 2022! Kontaktní plynové grily vytvoří dominantu vaší zahrady a otevřené ohniště se stane příjemným elementem pro romantické…

Celý článek

Rady a tipy 14. 02. 2022

Seznamte se s nejmodernější technologií Campingaz

Nové plynové grily 3 a 4 series pro dosažení ještě chutnějších výsledků při grilování. Chytré, inovativní a moderní – přesně tato superlativa vystihují novou řadu, která promění všední grilování v exkluzivní zážitek. CAMPINGAZ PLYNOVÝ GRIL SERIES 3 PREMIUM S Insta clean aqua Rychlé a…

Celý článek

Rady a tipy 26. 01. 2022

Jak vyčistit zahradní gril před sezónou. Známe všechny fígle

Sezóna grilování se pomalu blíží. Už se taky těšíte, až vyměníte plotnu v kuchyni za rozpálený rošt? Dříve, než se na to vrhnete, nezapomeňte, že před zahájením grilovacích večerů pořádně vyčistit gril. Jak na to? To se dozvíte v dnešním článku. Vybavení pro čištění zahradního grilu Čištění grilu…

Celý článek

Rady a tipy 10. 02. 2021

Grilujte po celý rok, klidně i v zimě. Jak na to?

Jestli jste ještě nezkusili zimní grilovačku, o hodně přicházíte. Zatímco v létě je pobyt u grilu kvůli horku spíš nutným zlem mezi chystáním surovin a mlaskáním nad plnými talíři, v zimě je to jiné. S přípravou jídla si můžete dát na čas, protože gril vás krásně zahřeje. Ale co grilovat v zimě? A…

Celý článek

Rady a tipy 24. 11. 2020